اخبار > آزمون کتبی مرحله مقدماتی بیست ودومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاههای علوم پزشکی برگزار گردید.

به همت مرکز قرآن وعترت شهید فیروزی دانشگاه آزمون کتبی(احکام، سیره معصومین، مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، پرسمان قرآنی، حفظ موضعی قرآن کریم، حفظ سوره حدید با ترجمه،آشنایی با احادیث اهل بیت علیه السلام ، ترجمه وتفسیر قرآن) مرحله مقدماتی بیست ودومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاههای علوم پزشکی ویژه اساتید ، کارکنان ودانشجویان برگزار گردید.
این آزمون که در محل سالن edc معاونت آموزشی ویژه اساتید و سالن آزمون پردیس دانشگاه جهت کارکنان ودانشجویان برگزار گردید با استقبال علاقمندان به قرآن واهل البیت روبرو شد
شایان ذکر است نفرات منتخب مرحله مقدماتی به مرحله سراسری جشنواره که در شیراز برگزار خواهد شد معرفی می شوند.
لازم به ذکر است این جشنواره هر ساله توسط مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت ترویج فرهنگ قرآن واهل البیت در بخش های کتبی(معارف وسیره معصومین) شفاهی، کتابخوانی، پژوهش، فناوری، هنری، ادبی و نشریات در سطح مقدماتی وسراسری برگزار می گردد.

1395/12/16 ٠٩:٣٣ Slider, News ١٤٩١٥

خروج