اخبار > آزمون کتبی مرحله کشوری بیست ودومین جشنواره قرآن وعترت

آزمون کتبی مرحله کشوری بیست ودومین جشنواره قرآن وعترت

آزمون کتبی مرحله کشوری بیست ودومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاههای علوم پزشکی در منطقه 11(زاهدان) برگزار گردید.
آزمون کتبی مرحله کشوری بیست ودومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور با حضور نمایندگان دانشگاههای زاهدان وزابل در معاونت فرهنگی وامور دانشجویی دانشگاه بعنوان منطقه 11 آزمون کتبی مرحله سراسری برگزاری گردید.
شرکت کنندگان در این آزمون از ساعت 11 الی 12 به طور همزمان در سراسر کشور دربخش معارف قرآنی وسیره معصومین(ع)(شامل رشته های آشنایی با احادیث وادعیه، مفاهیم نهج البلاغه،مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم،آشنایی با ترجمه وتفسیر قرآن کریم،آشنایی با سیره معصومین، احکام و پرسمان قرآنی به رقابت پرداختند.
شایان ذکر است 12 منطقه در کل کشور جهت برگزاری این آزمون مشخص شدکه زاهدان به عنوان منطقه 11 شامل دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان ، زابل وایرانشهر تعیین گردید.
از منتخبین آزمون سراسری درشیراز محل برگزاری اختتامیه بیست ودومین جشنواره قرآن وعترت تقدیر به عمل خواهد آمد.
مرکز قرآن وعترت شهید فیروزی دانشگاه

دانلود فايل : IMG_20170502_081418.jpg ( 27KB )

1396/02/13 ٠٨:١٢ News ١٥٤٢٣

خروج